بنرلایه باز شیرینی سرا شادلی
دراین پست وب سایت بزرگ سنترگراف، بنرلایه باز شیرینی سرا شادلی برای شما طراحان عزیز ایرانی آماده و ارائه کرده ایم.
- این طرح زیبا به منظور نکته برداری و به صورت کاملاً لایه باز ارائه شده است.
- تمامی لایه های فایل لایه باز برای راحتی کار به فارسی نام گذاری شده اند.
- شما میتونید این طرح را به راحتی در نرم افزارفتوشاپ ویرایش کنید.
, شیرینی , بنر شیرینی سرا , بنر شیرینی فروشی , فروشگاه کیک و شیرینی , بنر فروشگاه کیک و شیرینی , طرح بنر شیرینی فروشی , بنر قنادی , طرح بنر قنادی , شیرینی سرا , بنر مغازه شیرنی فروشی
آشنایی با شغل قنادی
شغل قنادی یا شیرینی پزی عبارت است از درست کردن شیرینی های تر، خشک و شکلات و کیک و … . این افراد در همه جا فعالیت می کنند. چه در داخل کشور و در خارج از کشور قنادی های مختلفی وجود دارد. برخی از قنادیها سنتی هستند و فقط شیرینی هایی که مختص آن شهر و کشور می باشد را تهیه می کند. برخی فقط در پخت یک نوع شیرینی مهارت دارند.
در واقع شیرینی فروشی یا قنادی به فروشگاه ها و مغازه هایی گفته می شود که شیرینی های قند دار و شیرین را درست می کنند. مهمترین پارامتری که در قنادی اهمیت ویژه ای دارد داشتن نظم و نظافت می باشد. قنادها معمولا افرادی هستند که به بهداشت اهمیت زیادی می دهند.
قنادی جزء شغل هایی است که باید دارای مهارت های مرتبط باشند. زیرا شغلی نیست که هر کس قادر به انجام آن باشد. بنابراین قبل از افتتاح قنادی خود لازم است مهارت های لازم را فرا بگیرید.
مهارت های لازم قناد
قنادی همانند آشپزی یک هنر است. قنادها باید افرادی خوش رو و خلاق باشند. تنوع دادن در شیرینی پزی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. مشتری ها به شیرینی های متنوع و خوش طعم توجه بیشتری می کنند. بنابراین هر چه قدر تنوع و خلاقیت در کارتان بیشتر باشد نیازهای مشتریانتان را بیشتر فراهم می کنید.
قنادها باید افرادی مسئولیت پذیر باشند. در شغل قنادی امکان استفاده از وسایل غیر مرغوب و درجه دو وجود دارد به همین دلیل قنادها باید افرادی مسئولیت پذیر باشند و خود را موظف بدانند که از بهترین وسایل استفاده کنند تا به سلامت مردم صدمه ای وارد نشود.
این افراد باید دارای سرعت عمل بالا باشند. در عیدها و مراسمات به دلیل بالا بودن تعداد سفارشات نیاز است که با سرعت عمل بالا و دقت شیرینی های خود را حاضر کنند تا بتوانند به موقع و در زمان معیین شده به مشتری تحویل دهند.
همان طور که در قسمت های قبل گفته شد رعایت بهداشت و نظافت از مهمترین معیار های یک قناد خوب می باشد. قنادهایی به خود طرفداران بیشتری را جلب می کنند که در عین تنوع و خلاقیتی که دارند بتوانند شیرینی های خود را با رعایت نکات بهداشتی آماده کنند. نه تنها خودشان باید این ویژگی را دارا باشند بلکه تمام افرادی که در آن جا کار می کنند باید به نظم و بهداشت اهمیت زیادی بدهد.
قنادها باید دارای مهارت کار تیمی باشند. در قنادی تمام کارها به عهده یک نفر نیست. بلکه هر قسمت از کار به کسی سپرده می شود و هرکس وظایف خود را دارد. بنابراین باید بتوانند با همکاری هم به بهترین نحو ممکن کار را جلو ببرند.
نحوه ورود به شغل قنادی
داشتن علاقه در شغل قنادی اهمیت دارد زیرا بدون ذوق هنری و آشپزی این کار خسته کننده و شاید مشکل باشد. کسانی که علاقه مندند می توانند از هنرستان رشته آشپزی و قنادی را انتخاب کنند و ادامه یادگیری مهارت های خود را توسط کلاس های آزاد پیش ببرند.
جالب است بدانید شغل قنادی در ایران بیشتر به طور تجربی بوده یعنی قنادها به صورت خانوادگی و مورثی به این شغل دست می یابند. برخی افراد برای کسب تجربه و آشنا شدن با شیرینی های سنتی کشور های مختلف و بین المللی در همایشها و دوره های مختلف شرکت می کنند.
وظایف و مسئولیتها
- داشتن مهارت در پخت انواع شیرینی های فانتزی، خشک، کیک های مختلف، دسر
- به روز بودن در پخت انواع شیرینی های مختلف
- خلاقیت در انواع شیرینی و تزئین و چیدمان
- شناخت مواد اولیه مورد استفاده در قنادی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.