تاریخ انتشار
20 آبان 1401
تعداد بازدید
561 بازدید
تعداد فروش
12 فروش
رایگان

تایپوگرافی رایگان حضرت محمد

تایپوگرافی رایگان حضرت محمد
تایپوگرافی رایگان حضرت محمد

تایپوگرافی رایگان حضرت محمد

در این پست سایت سنتر گراف ، تایپوگرافی رایگان حضرت محمد را برای شما طراحان ایرانی گذاشته ایم.


تایپوگرافی چیست؟

تایپوگرافی یا نویسه‌نگاری هنر و فن حروف‌چینی (حروف‌نگاری) برای نمایش زبان است. هنر چیدمان حروف برای زبان تصویری. تقویت ویژگی بصری حروف و نزدیک کردن نوشتار به وجه تصویری. چینش حروف شامل حالت قلم، پوینت، مقدمه (فاصلهٔ خط) می‌شود.

در تایپوگرافی هنرمند طراح سعی می کند تا ویژگی بصری حروف را تقویت نموده و وجه تصویری به نوشتار بدهد. به عبارتی در تایپوگرافی با نشانه های زبان شناسی، تصویر سازی انجام می شود.

این تصاویر چه به صورت “مفهوم نگاری” باشد یعنی این که مخاطب قبل یا ضمن خوانده شدن کلمه بتواند بار معنایی ان را به راحتی درک کند و چه به صورت تصاویر انتزاعی که به وسیله فرم و رنگ ایجاد می شود در هر دو صورت هنرمند پیوندی را بین خط و تصویر ایجاد می کند.

عناصر تایپوگرافی

تمامی اجزایی که باعث می‌شوند یک کلمه از نظر بصری برجسته و زیبا دیده شود، عناصر تایپوگرافی نام می‌گیرند. عناصر تایپوگرافی با توجه به نوع کارکردشان در دو دسته‌ی عناصر بنیادی و عناصر پیشرفته قرار خواهند گرفت. درادامه به بررسی این دو دسته‌بندی اصلی از عناصر تایپوگرافی می‌پردازیم.

عناصر بنیادی :

– تایپ‌فیس (Typefce) یا طرح حروف : این اصطلاح به نام طرح کاراکترهای متن اشاره دارد.Arial و Helvetica دو نمونه از متداول‌ترین تایپ‌فیس‌ها هستند.

– فونت : به طرح خاصی از تایپ‌فیس‌ها که دارای ارتفاع و پهنای مشخصی است، فونت گفته می‌شود. Courier، Calibri، Tahoma، Times New Roman شناخته شده‌ترین فونت‌ها در دنیای نوشتاری هستند.

– ارتفاع کاراکتر (x-height): همانطور که گفتیم، هر تایپ‌فیس دارای اندازه‌ی مشخصی است، به ارتفاع هر کاراکتر x-height گفته می‌شود. طراحان باید در هنگام استفاده از دو تایپ‌فیس متفاوت به ارتفاع آن‌ها دقت کنند و کاراکترهایی با ارتفاع یکسان انتخاب کنند.

– پهنای تنظیم‌شده‌ی کاراکتر: پهنای تنظیم‌شده به فضای اشغال شده توسط کاراکتر و فضای حائل هریک از آن‌‌ها اطلاق می‌شود.

بد نیست بدانید که سیستم خاصی برای اندازه‌گیری حروف وجود داد که به سیستم امتیازدهی معروف است. در این سیستم یک امتیاز مساوی با ۴.۴ سانتی‌متر و ۱۲ امتیاز مساوی با یک پیکاست.

عناصر پیشرفته :

– فاصله‌‌ی بین خطوط (Leading): لیدینگ یا فاصله‌ی بین خطوط، به فضای موجود بین یک خط با خطوط بالایی و پایینی خود گفته می‌شود. بیشتر انتشاراتی‌ها فاصله‌ی بین خطوط را چیزی حدود ۱.۲۵ تا ۱.۵ برابر اندازه‌ی کاراکتر استفاده‌شده در نظر می‌گیرند.

– فاصله‌ی‌ بین کاراکترها (Tracking): به فاصله‌ي بین کاراکترها ترکینگ یا فاصله‌ی بین حروف گفته می‌شود.

– فاصله‌ی بین کاراکتر و حروف (Kerning): کرنینگ نیز شبیه به ترکینگ عمل می‌‌کند با این تفاوت که به فاصله‌ی بین کاراکتر و حرف از یکدیگر اطلاق می‌شود.

تایپوگرافی
تایپوگرافی

– طول خط: به طول استاندارد متن گفته می‌شود که توسط حاشیه‌های صفحه کنترل می‌گردد.

– سلسله مراتب: سلسله مراتب با سایزبندی عنوان‌ها و زیرعنوان‌‌ها خواننده را در طول متن هدایت می‌کند. طبق قوانین سلسله مراتب تایپوگرافی، عنوان اصلی با اندازه‌ی بزرگ، زیرعنوان‌‌ها با اندازه‌ی متوسط و متن اصلی با اندازه‌ی کوچک نوشته می‌شوند.

– اندازه: معیار اصلی نشان‌دهنده‌ی سلسله مراتب در متن است و با کمک رنگ‌ها، ابعاد و فاصله‌‌ها مشخص می‌شود.

کاربردهای تایپوگرافی

گفتیم که هدف اصلی تایپوگرافی تنظیم چینش حروف و کاراکترهای متن، به گونه‌‌ای است که متن را برجسته، خوانا و زیبا جلوه دهد. به همین منظور در عصر حاضر شاهد کاربردهای گوناگون این هنر نوین هستیم.

از حروف‌چینی روزنامه‌‌ها گرفته تا کارهای دم‌دستی‌تری همچون خطاطی، می‌توان ردپایی از تایپوگرافی را در هر زمینه‌ای که با حروف و متون سر و کار دارد، مشاهده کرد. اما برای آشنایی هرچه دقیق‌تر شما با کاربردهای تایپوگرافی، چند مورد از مهم‌ترین زمینه‌های استفاده از تایپوگرافی را درادامه معرفی می‌کنیم :

– طراحی اسناد

– ساخت ارائه‌ها

– طراحی نقشه‌ها و عنوان‌‌ها

– طراحی لباس

– طراحی صنعتی لوازم خانگی و مصرفی

– استفاده در انتشار اشعار مدرن

– طراحی ابزارهای مرتبط با خودرو

– تقویت برند

– افزایش تعامل مصرف‌کننده با برند

– بهبود تجربه‌ی کاربری

اهمیت استفاده از تایپوگرافی

حتما تا اینجای کار متوجه شده‌اید که طراحی تایپوگرافی تنها به انتخاب فونت‌های زیبا و خوش‌رنگ محدود نمی‌شود و گستره‌ی وسیع‌تری را در بر می‌گیرد. در دنیای امروز که دسترسی به فضای وب بیش از پیش ساده شده است، تایپوگرافی خوب، می‌تواند یکی از ابزارهای حیاتی در طراحی رابط کاربری استاندارد باشد.

 تایپوگرافی هوشمندانه سلسله مراتب بصری بسیار قدرتمندی ایجاد می‌کند که می‌تواند تعادل گرافیکی وب‌سایت شما را حفظ نماید و تم کلی محصول‌تان را تنظیم کند.

از دیگر وظایف تایپوگرافی، راهنمایی و هدایت کاربران، بهبود دسترسی و خوانایی وب‌سایت و اطمینان از خلق تجربه‌ای فوق‌العاده برای کاربر است. اما اهمیت استفاده از تایپوگرافی تنها به این نکات محدود نمی‌شود، بلکه موارد زیر اهمیت، دلایل اصلی اهمیت تایپوگرافی هستند:

– باعث شناخت برند شما می‌شود : تایپوگرافی خوب در کنار شکل دادن به هویت برندتان می‌تواند موجب شود که کاربران فیس‌تایپ‌های استفاده شده در وب‌سایت یا محصولات‌تان را به‌طور مداوم به برندتان ارتباط دهند. بنابراین طراحی تایپوگرافی منحصربه‌فرد و همیشگی به شما کمک می‌کند تا کاربران بیشتری را با خود همراه کنید، اعتمادشان را به دست آورید و نام برندتان را بالا ببرید.

– بر تصمیم‌گیری کاربران‌تان تاثیر می‌گذارد : تایپوگرافی می‌تواند تاثیر بسیار عمیقی بر درک کاربران از پیام متن شما داشته باشد.تایپوگرافی‌های‌ چشمگیر نسبت به فونت‌های ضعیفی که توانایی انتقال پیام برندتان را ندارند، قدرت بیشتری در متقاعد کردن افراد دارند.

– توجه خوانندگان را به خود جلب می‌کند : تایپوگرافی خوب می‌تواند زمان باقی ماندن کاربران در صفحه‌ی شما را افزایش دهد. درصورتی که به‌خوبی طراحی شده باشد، تصویری تحریک‌کننده و به یاد ماندنی را برای کاربرانی که در حال بررسی برند شما هستند، به نمایش می‌گذارد.

تایپوگرافی رایگان حضرت محمد


برای یادگیری و آشنایی بیشتر با تایپوگرافی به لینک زیر مراجعه کنید.

دوره کامل آموزش تایپوگرافی و افکت متن (با فتوشاپ)

تایپوگرافی رایگان حضرت محمد

مطالعه بیشتر

راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
شناسه محصول :

FTa0046

ابعاد :

21.87*21.87سانتی متر

نوع فایل

رزولوشین :

69 پیکسل بر اینچ

حجم فایل فشرده :

308 کیلو بایت

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “تایپوگرافی رایگان حضرت محمد”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *